VALORANT Champions İstanbul’da ilk gün karşılaşmaları tamamlandı!

VALORANT Champions İstanbul birbirinden heyecanlı 2 karşılaşma ile başladı!

Başta VALORANT hayranları olmak üzere bütün espor dünyasının gözlerini dikmiş olduğu VALORANT Champions İstanbul karşılaşmaları heyecanlı bir bekleyişin ardından başladı. Dünyanın dört bir yanından birbirinden başarılı takımların “Şampiyon” olmak, en iyi olduklarını göstermek için mücadele vereceği karşılaşmalara bütün heyecanı ve aksiyonu ile start verildi.

Karşılaşmalar başlamadan önce ise Paper Rex oyuncusu Benkai’ın sahneye çıkışı dikkat çekti. Geleneksel Türk dondurmacısı kostümü ile sahneye gelen Benkai daha önceki sahneye çıkışlarında sergilemiş olduğu kostüm performansını Türkiye’de de sürdürmüş oldu.

VALORANT Champions İstanbul A Grubu’nun karşılaşmaları ile başladı. VALORANT Masters Kopenhag finalisti Paper Rex günün ilk karşılaşmasında Çin ekibi EDward Gaming ile karşı karşıya geldi. 2 Asya devinin karşılaştığı bu mücadele aynı zamanda VCT’de ilk defa Pearl haritası görülmesine de sahne oldu. Pearl’de başlayan karşılaşmada 13-11’lik skora ulaşan Paper Rex seride 1-0’ı yakaladı. İkinci harita Icebox’ta cevabı geciktirmeyen EDward Gaming seriyi 13-5’lik skor ile 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın son haritasında ise Asya ekipleri Haven’de kozlarını paylaştı. Paper Rex üstünlüğü ile geçen haritayı APAC ekibi kazandı ve böylece Paper Rex 2-1 ile turnuvanın ilk maçını kazanmış oldu.

VALORANT Champions İstanbul 1. gün 2. karşılaşmasında ise Leviatán ve Team Liquid karşı karşıya geldi. Arjantinli ekip Leviatán sırasıyla önce Haven’da 13-10 sonra da Ascent’te 13-10 skorları ile EMEA ekibi Team Liquid karşısında 2-0 ile galip geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir