Galatasaray’da Sacha Boey’den transfer sözleri: Teklif aldım…

Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili konuşan Boey, teklif aldığını doğrularken, kendisiyle ilgilenen kulüpleri de açıkladı.

Galatasaray’da Sacha Boey’le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.Cimbom’un yıldız futbolcusunun adı yaz transfer döneminde birçok kulüple anıldı.Başarılı oyunuyla Fransa Milli Takımı’na çağırılması beklenen Boey, teknik direktör Didier Deschamps tarafından tercih edilmedi.

Deschamps, Boey hakkında “Açıkçası bu pozisyonda (sağ bek) takip ettiğimiz başka oyuncular da var. Ancak rekabet var ve üst seviyede, çok fazla somut seçeneğin olmadığı bir pozisyon olsa bile milli takım için en iyisinin ne olduğunu düşünmem gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Birçok Avrupa kulübünün radarına giren Boey’in geleceği merak konusu oldu Fransız sağ bek konuyla ilgili ülkesinin medyasına açıklamalarda bulundu.

Carre’ye konuşan Boey’in sözleri şu şekilde:Marsilya’nın benimle ilgilendiği doğru. OM ile ilgili temasım oldu. Galatasaray teklifler aldı.Premier Lig’de fırsatlar yakaladım. Arsenal doğru muydu? Ben öyle düşünmüyorum. Galatasaray ve Arsenal arasında görüşmeler vardı. Ama ilgi olduğunda ve teklif olmadığında, bu benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Arada büyük bir fark var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir