Jose Mourinho: ‘Seyircisiz oynasak bile aslında seyircisiz oynamıyor olacağız!’

Jose Mourinho, Sky Sports’a bir röportaj verirken sezonun devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. “Bu sezon kalan dokuz maçı da oynarsak hepimiz için çok iyi olacak. Futbol için de Premier League için de…” diyen Mourinho, “Kameralar, milyonların izlediğini gösterir. Boş bir stadyuma adım attığımızda aslında ‘boş’ olmamış olacak” dedi.

Premier League’de Tottenham’ı çalıştıran Jose Mourinho, Sky Sports’a açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik direktör sezonun devam etmesi gerektiğini söyledi.

Mourinho, “Bu sezon kalan dokuz maçı da oynarsak hepimiz için çok iyi olacak. Futbol için de Premier League için de…” dedi. Deneyimli çalıştırıcı seyircisiz oynanacak maçlar için düşüncesini de aktarırken farklı bir bakış açısı getirdi.

“Kapalı kapılar ardında oynasak bile, futbolun asla ‘kapalı kapılar ardında’ oynanmadığını düşünmek istiyorum” diyen Mou, “Kameralar, milyonların izlediğini gösterir. Boş bir stadyuma adım attığımızda aslında ‘boş’ olmamış olacak” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER Salman satış bitmeden teknik direktörü seçti... Dudak uçuklatan rakam! Salman satış bitmeden teknik direktörü seçti… Dudak uçuklatan rakam!

‘Sakatlıkları biterken…’

Sezonun askıya alınmasının sakatlıkları süren Harry Kane, Moussa Sissoko ve Steven Bergwijn’e iyileşmek için zaman kazandırıp kazandırmadığı konusunda emin olmadığını belirten Mourinho, “Uzun haftalar boyunca sakatlıkları vardı. Sakatlık süreçlerinin sonuna doğru ilerlerken antrenmanları durdurmak zorunda kaldık. Şu an bilmiyorum, onlar da bilmiyor. Gruplar halinde çalışmamızı sağlayacak iznin verilmesini bekliyoruz ki normal rekabetçi seviyeye dönebilecekler mi göreceğiz…” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir