Novi Pazar’da altı futbolcuda corona virüsü tespit edildi!

Sırbistan’da Prva Liga’da mücadele eden Novi Pazar’ın genel sekreteri Fikret Medjedovic takımda altı futbolcuda corona virüsü tespit edildiğini açıkladı. Sırbistan’da bitime dört hafta kalan liglerin 30 Mayıs’ta yeniden başlaması bekleniyor.

Sırbistan ikinci ligi Prva Liga’da mücadele eden Novi Pazar ekibinde altı futbolcuda corona virüsü tespit edildi. Fikret Medjedovic’in oyuncuların karantinaya alındığını ifade etti.

30 Mayıs’ta yeniden başlaması ve kalan dört maçın tamamlanması beklenen ligde şok etkisi yaratan gelişme üzerine kulübün genel sekreteri Fikret Medjedovic açıklamalarda bulundu.

Medjedovic, “Üç oyuncumuzun corona virüsü testi pozitif çıkmıştı başka üç oyuncumuzda daha virüs tespit edildi. Ve bu bizim sezonun kalanı için hazırlanmamızı oldukça güç kılıyor” dedi.

Oyuncular hakkında “Hepsinin durumu iyi ve umuyoruz ki en kısa sürede geri dönecekler” diyen Medjedovic, “Ancak şimdilik takımın kalanından izole edildiler ve tedavi görüyorlar” şeklinde sözlerini noktaladı.

Kulüp, Sırbistan’ın ağırlıklı olarak Boşnakların, Türklerin ve müslümanların yaşadığı Sancak bölgesindeki Novi Pazar kentini temsil ediyor. Fenerbahçe taraftarları kardeş kulüp olarak gördükleri Novi Pazar’a zaman zaman destekte de bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir