2021 model Fenerbahçe… Erol Bulut’un ideal takımı ilk kez sahnede

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un ideal takımı, bugün ilk kez sahne alacak. Yeni transfer Samatta onbirde sahaya çıkacak. Kale, savunma ve orta saha kurgusu belirlenen Kanarya’nın hücum kurgusunu Thiam ve Valencia tamamlayacak.

Fenerbahçe camiası bugünkü Fatih Karagümrük maçına kilitlendi. Üç sezonda yenilenen kadronun son hali görücüye çıkacak. Teknik Direktör Erol Bulut, elindeki ideal onbiri sahaya sürecek. Bu kadro; sakatlıklar, cezalılar veya mini rotasyonlar dışında mümkün olduğunca değişmeyecek.

Galatasaray derbisinde kale, savunma hattı ve orta saha kurgusuna son şeklini veren Bulut’un kanatlarda oynatacağı isimler de Valencia ve Thiam olacak. Yeni transfer Samatta ise ilk kez onbirde sahaya çıkacak. Antrenmanlarda göz dolduran ve adaptasyon sürecini atlattığı gözlenen Tanzanyalı forvetin performansı, Fenerbahçe için belirleyici olacak.

HER BÖLGEDE ALTERNATİFLİ KADRO

Erol Bulut’un elinde her bölge için alternatifli oyuncular bulunuyor. 10 numara pozisyonunda maça göre Sosa ve Mert Hakan değişmeli oynayacak. Kadroda düşünülmeyen Rodrigues ve Dirar ile yolların ayrılması durumunda bile kale, defans hattı, orta alan ve forvette eksiklerin yerini doldurabilecek kalitede oyuncu bulunuyor.

İDEAL 11: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Caner, Luiz Gustavo, Ozan, Sosa, Valencia, Thiam, Samatta

YEDEKLER: Harun, Nazım, Zanka, Serdar (Sadık), Novak, Jailson, Tolga, Mert Hakan, Ferdi, Deniz (Sinan), Cisse

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir